Nyolc éve igyekszünk minden nap kicsit jobbak lenni

Ez visz minket előre, de nem mindig könnyű. Kitartani a friss alapanyagok, a saját kelesztésű pizzatészta, a hajnalban sütött kovászos szendvics mellett kemény munka.
De a kezdetek óta valljuk, hogy csak így érdemes.

“Catering és kávézó” lett az elnevezése  annak, amit a nyitáskor megálmodtunk.
Az évek alatt kibővült a kínálatunk nápolyi pizzákkal, minden nap változó meleg étekkel, mentes-és egyáltalán nem mentes desszertekkel. A saláta boxok, szendvics-és wrap csomagok mellé felzárkóztak a konferenciák, kitelepült megbeszélések, tematikus rendezvények, többnapos események.
Rengeteget tanultunk az évek alatt.

Fejlődünk, változunk, mint a saját receptjeink, de van, ami állandó

hosszú távon dolgozunk együtt kollégáinkkal, partnereinkkel és beszállítóinkkal;

a lehető legkevesebb feldolgozott, vagy készterméket használjuk, amit lehet, mi készítünk el;

nem áldozunk fel a felesleges szépség oltárán finom ízeket;

minden reggel úgy kezdünk el sütni-főzni, mintha először szeretnénk megmutatni mindenkinek, hogy mit és milyen minőségben készítünk.

A Deli Very Csapata

CATERING – EBÉD – RENDEZVÉNY