MIVEL FOGLALKOZUNK?

Cateringgel megbeszélésekre, rendezvényekre, külső helyszíneken

Konyhával nem rendelkező kávézók, pubok, büfék ellátásával

Saját kávézónkban pedig hétfőtől-péntekig a meleg húsos-és vegetáriánus ételkínálat mellett állandó termékeink is megkóstolhatóak

MIT KÍNÁLUNK?

 

Állandó választékunk házi készítésű levesekből, szendvicsekből, főételnek megfelelő kiszerelésű salátákból, quichek széles választékából és poharas desszertekből áll.

 

Egyedi megrendelésre készítünk és tálalunk meleg ételeket is, üzletünkben pedig minden nap változatos menüt készítünk vendégeinknek.

 

Partnereinknek kiszállítással kínálunk friss termékeket heti akár öt napon is, hogy saját portfóliójuk mellett quiche, szendvics, leves, vagy desszert szélesítse a választékot

 

Minden ételünk  minőségi zöldségekből, válogatott húsokból és szezonális gyümölcsökből készül. Igyekszünk olyan változatos kínálatot nyújtani minden évszakban, ami a 21. századi elvárásoknak megfelel és ugyanolyan élvezettel fogyasztja termékeinket a vegetáriánus és a húsimádó is, illetve nem kell lemondania a különböző ételallergiákban szenvedőknek sem a finom falatokról.

 

Ételeink elkészítésénél a legfontosabb alapelv a hozzávalók tisztelete. A hozzáértéssel való összeállítás és szakszerű, letisztult elkészítési folyamat garantáltan a legjobb ízeket nyújtja. Szeretnénk megőrizni és kihangsúlyozni összetevőink természetes ízvilágát, melyek együtt alkotnak harmonikus egységet, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül.  Saját magunk sütjük a húst, keverjük a salátaöntetet, főzzük a levest. Nincsenek stabilizátorok, színezékek, ízfokozók. A mi termékeink valóban ilyen finomak.

ROLUNK