Szeretjük az ízeket. Eltökélt célunk az alapanyagok saját ízvilágának kiemelése, ami néha teljesen elvész a sok szín és túlzó fűszerezés mellett. Pedig az alma és a birsalma elegye egy gyümölcslevesben magában is utánozhatatlan, nem kell hozzá adalék.
Ezt az elvet szem előtt tartva főzünk minden nap.

Kínálatunk házi készítésű levesekből, szendvicsekből, főételnek megfelelő kiszerelésű salátákból és poharas desszertekből áll. Házias ételeink  minőségi zöldségekből, válogatott húsokból és szezonális gyümölcsökből készülnek. Igyekszünk olyan változatos kínálatot nyújtani minden évszakban, ami a 21. századi elvárásoknak megfelel és ugyanolyan élvezettel fogyasztja termékeinket a vegetáriánus és a húsimádó is, illetve nem kell lemondania a különböző ételallergiákban szenvedőknek sem a finom falatokról.

 

 Mit kínálunk?

 

Leveseket, mert kell valami forró (vagy jéghideg) és sűrű, ízlelőbimbókat felébresztő kezdés.

 

Különleges szendvicseket és mini szendvicsválogatáésokat mert úgy gondoljuk, elavultak és sablonosak a régi formulák, nem csak felvágott és sajt kerülhet két szelet friss baguette közé.

 

Salátákat remek öntetekkel, amik egytől-egyig frissek, egészségesek, és mert mindenki szereti őket. Aki eddig nem így gondolta, nálunk másként látja majd.

 

És természetesen desszerteket, mert mindenki tudja, hogy az édesség az élet sója.

 

Egy fél órás reggeli megbeszélésen is legyen lehetősége mindenkinek arra, hogy elégedetten harapjon a következő falatba és felfedezze a tormakrém ízét a puhára főtt hús és a ropogós saláta mellett, ne csak gépiesen vegye szájába az ételt. Legyen a havi záró rendezvény, partnertalálkozó vagy egy keresztelő menüje is friss, könnyen fogyaztható, de mégis laktató és egészséges. Legyen a délutáni oktatásra, vagy a családi születésnapra feltálalt szendvics és saláta arra a pár percre a középpontban, amíg jó íyzűen elfogyasztják a vendégek.

Ételeink elkészítésénél a legfontosabb alapelv a hozzávalók tisztelete. A hozzáértéssel való összeállítás és szakszerű, letisztult elkészítési folyamat garantáltan a legjobb ízeket nyújtja. Szeretnénk megőrizni és kihangsúlyozni összetevőink természetes ízvilágát, melyek együtt alkotnak harmonikus egységet, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül.  Saját magunk sütjük a húst, keverjük a salátaöntetet, főzzük a levest. Nincsenek stabilizátorok, színezékek, ízfokozók. A mi termékeink valóban ilyen finomak.