ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

Az alábbi dokumentum a D8 Food Kft. webáruházában történő vásárlás feltételeit tartalmazza. Ön a megrendelésekor az alábbi szerződéses feltételeket fogadja el, ezért az oldal használata előtt kérjük, figyelmesen olvassa el!

 

SZOLGÁLTATÓ ADATAI:

 

A Szolgáltató neve: D8 Food Kft.

Székhelye és postai címe:1085 Budapest, József krt. 69

Cégjegyzékszáma: 01-09-294851

Adószáma: 25893595-2-42

E-mail címe: info@deli-very.hu

Weboldal címe: www.deli-very.hu

Telefonszám: +36 20 282 0632

Tárhely szolgáltató neve: Magyar Hosting Kft

Tárhely szolgáltató székhelye: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22

 

I.ADATVÉDELEM ÉS HOZZÁFÉRÉS BIZTOSÍTÁSA

 

A webáruházban található szolgáltatások többsége nem kívánja meg az előzetes azonosítást, így ezen szolgáltatások tartalmához személyazonosság megadása nélkül hozzáférést biztosítunk.
A webáruház meghatározott részeinek használatához (rendelés leadása) azonban feltétele az azonosításra szolgáló információk megadása, melynek során a felhasználók egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat azonosítás céljából társaságunk nyilvántartsa.
Amennyiben úgy dönt, hogy a kért személyes információt nem adja meg, elfogadja annak a lehetőségét, hogy nem fér hozzá a webáruház bizonyos részeihez.
Az Ön által a társaságunk rendelkezésére bocsátott személyes adatokat a webáruház üzemeltetője a hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően kezeli.
Kijelentjük, hogy azokat az egyéb, nem személyes adatnak minősülő információkat, amelyeket bármilyen formában (levél, e-mail) ügyfélszolgálatunkra küld, kizárólagosan a rendelés teljesítéséhez használjuk és egyébiránt azokra is a jogszabályokban előírt adatvédelmi kötelezettség vonatkozik.
Az D8 Food Kft. a személyes adatokat kizárólag azon időtartamig őrzi, kezeli és tárolja, amíg az megfelel a vonatkozó jogi és etikai előírásoknak.

 

II. A megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A www.deli-very.hu oldal készételeket forgalmaz és értékesít. A termékeknél megjelenített képek illusztrációk, a valóságban az egyes termékek eltérőek lehetnek a képen látottakhoz képest.

A termékek a weboldalon keresztül rendelhetők és házhoz szállítással vehetők át. Az étlapon, az egyes ételek neveinél feltüntetett árak bruttó árak, melyek az áfát tartalmazzák. A házhoz szállítás költségét az árak szintén tartalmazzák.

 

III. Regisztráció

 

Rendelés kizárólag felhasználói regisztrációval valósulhat meg. A regisztráció néhány percet vesz igénybe. Kérjük, ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

Az Ön regisztrációja nem veszti érvényét, akkor sem, ha huzamosabb ideig nem lép be vele a rendszerbe. Ha elfelejtette jelszavát, akkor a regisztrációkor megadott felhasználói név és e-mail cím megadásával új jelszót kérhet. Amennyiben Ön már nem rendelkezik a korábban megadott e-mail címmel, akkor kérjük, regisztráljon újra!

 

IV. Rendelés

 

1. A rendelés általános feltételei:

Rendelését a nap 24 órájában, a rendelési határidők figyelembe vételével bármikor leadhatja weboldalunkon. Megrendelőink érdekében csak a weboldalon keresztül lehet rendelést leadni és módosítani. Minden leadott, érvényes rendeléssel kapcsolatos aktivitás visszakereshető és ellenőrizhető.

A rendelés regisztrációhoz kötött. A regisztráció során kérjük, adja meg adatait és a szállítási címet, valamint minden olyan információt, amire kiszállító kollégánknak szüksége lehet (pl. az épület vagy cég nevét, ha munkahelyre rendel; ha speciális megközelítése van a helynek, akkor az ehhez kapcsolódó információt, hogy a kiszállító munkatársunk minél könnyebben megtalálhassa Önt).

2. Rendelési határidők:

Oldalunk az alábbi határidőkkel fogadja el rendeléseit, illetve azok esetleges lemondását, módosítását:

 

hétfőre vonatkozó rendelést az azt megelőző szombat déli 12 óráig

 

keddre, szerdára, csütörtökre, péntekre vonatkozó rendelését az azt megelőző nap 12 óráig,

 

azombatra vonatkozó rendelését az azt megelőző csütörtök 12 óráig, mivel a szombatra vonatkozó rendeléseket is pénteken szállítjuk ki Önnek.

Legegyszerűbb, ha szombat délig leadja a következő hétre vonatkozó összes rendelését. Ha később módosítani szeretne, a honlapunkon keresztül megteheti.

A Spamszűrők miatt a “Levélszemét”-be kerülhet a rendeléséről küldött visszaigazolásunk.
Kérjük, ha a rendelés leadása után néhány percen belül nem kapja meg levelünket, ellenőrizze a “Levélszemét” mappát, és ha Spam-be (Levélszemétbe) került, nyomjon rá a “Nem Spam” (“Nem levélszemét”) gombra! Köszönjük!

 

Ha véletlenül kétszer adta le ugyanazt a rendelést, akkor sem kell félnie, hogy duplán szállítunk, mert mindegyik később leadott rendelése felülírja a korábbit. Mi csak a legutolsó rendelését látjuk, a szerint szállítunk.

 

3. Rendelések módosítása:  plusz rendelés leadása, lemondás

 

Rendelését a nap 24 órájában – a rendelési határidők figyelembe vételével-, bármikor módosíthatja weboldalunkon.

Rendelés módosítása csak a weboldalunkon keresztül lehetséges, email-ben vagy telefonon közölt rendelésmódosítást nem áll módunkban elfogadni.

A rendelések módosításának határideje megegyezik a rendelési határidőkével!

 

VI. Garancia

 

Termékeink az előhűtéses (nem fagyasztott!) technológiának köszönhetően megfelelő, hűtött tárolás mellett (0oC és 4oC között) általában 72 óráig biztonságosan eltarthatók. A pontos felhasználhatósági dátumot az egyes ételek csomagolásán tüntetjük fel. 

 

 

VII. Elállási jog

 

A megrendelő nem gyakorolhatja elállási jogát a D8 Food Kft. -től megrendelt ételek esetében a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29.§-a  (1)  d) és e) pontjai alapján:

  1. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti elállási és felmondási jogát
  2. d) romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;
    e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az  átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;

 

VIII. Kizárások

 

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

  

IX. BARION adatkezelési nyilatkozat

 

A vásárló elfogadja, hogy az üzemeltetett cég által üzemeltetett elfogadóhely felhasználói adatbázisában tárolt bármely,  a vásárlás során megadott adat a vásárló által átadásra kerüljön a Barion Payment Zrt. (1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. épület 5. emelet 5.), mint adatkezelő részére. Az adattovábbítás célja: a fizetési tranzakció megvalósítása, felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

 

X. VONATKOZÓ JOGSZABÁLYOK

 

Az adatok kezelésére vonatkozó legfontosabb jogforrások az Adatvédelmi törvény, az egyes szolgáltatásokat érintő adatkezelési jogszabályok és az adatvédelmi biztos vonatkozó ajánlásai.

 

XI. INFORMÁCIÓ TITOKBAN TARTÁSA

 

A D8 Food Kft.. az Ön személyes adatait – az adatvédelemről rendelkező jogszabályokban előírtak kivételével – nem hozza harmadik, illetéktelen személy tudomására.

 

XII. HOZZÁFÉRÉS JOGA

 

Önnek törvényben meghatározott joga és technikailag biztosított lehetősége van arra, hogy hozzáférjen és frissítse a személyes adatait, illetve kérje azok törlését.
Portálunk, illetve annak rendszergazdája mindenkor szem előtt tartja, hogy a személyes adatokat karbantartsa. Amennyiben Ön frissítés céljából szeretne hozzáférni, illetve javítani kívánja a nálunk nyilvántartott személyes adatait, ezt – bejelentkezés után – a saját felhasználó nevére kattintva teheti meg.

 

XIII. SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSA

 

Az Ön által rendelkezésünkre bocsátott adatokhoz kizárólag az D8 Food Kft.. azon alkalmazottai férhetnek hozzá, akiknek munkaköri kötelezettsége ezen adatok kezelése. A társaság alkalmazottai a rendelkezésünkre bocsátott személyes és egyéb adatokat a törvényi előírásoknak megfelelően és bizalmasan kezelik.
Rendelkezésére álló, technikai és egyéb eszközt igénybe vesz az adatok biztonságos tárolása, őrzése, valamint az adatokkal való visszaélés megelőzése érdekében.
Weboldalunk meglátogatásakor, az oldalakon történő tallózás során a D8 Food Kft. az Ön felhatalmazása és engedélye nélkül semmilyen személyes adatot nem rögzít Önről. A társaság a webáruház látogatottságáról kizárólag névtelen információkat gyűjt be. /Például a leggyakrabban látogatott oldalak és keresések./
A D8 Food Kft.. elzárkózik az úgynevezett “spam” (kéretlen levelek) gyakorlatától. A “spam” tartalmát illetően azt a helyzetet fedi le, amikor kérés nélkül nagy számban küldenek e-maileket Önnek, olyan személyek akikkel korábban nem állt kapcsolatban.